Massage algemeen

Er zijn vele redenen om een massage te nemen. Dit kan pure ontspanning zijn of vanwege een medische oorzaak. Voor beide soorten van massage kunt u bij Praktijk Godelinde terecht. 

Voor pure ontspanning bieden wij bijvoorbeeld de hotstone massage aan. Dit is een massage waar u wordt gemasseerd met lavastenen die opgewarmd zijn in water. Door de warmte van de stenen zullen de spieren ontspannen. 

Daarnaast kunt u ook komen voor een bepaalde behandeling. Denk hierbij aan pijn in de onderrug, stijve nek, pijn in de kuiten of pijn in de voeten. Wij proberen samen met u te kijken wat de oorzaak is van de klachten. Dit kan vanalles zijn waar u soms zelf niet aan denkt. 
Bijvoorbeeld pijn in de lage rug kan vanuit de voeten komen. Misschien is er wel een probleem met de stand van uw voeten, waardoor u anders gaat lopen en zo uw onderrug overbelast. 

Soms is het probleem al zo lang aanwezig, dat de massage verlichting van de klachten kan brengen, maar het niet op kan lossen. We kijken dan samen om de klachten tot een minimum te beperken.  

Neem gerust contact met ons op om te overleggen welke massage voor u het beste is!

Maak een afspraak

Bel of stuur een e-mail voor meer informatie:
+31 (0)6 30 63 41 32
info@praktijkgodelinde.nl