Massage

Massages kunnen onderverdeeld worden in ontspanningsmassages en therapeutische massages. Bij ontspanningsmassages kunt u denken aan hotstone massage of de gewone lichaamsmassage. Bij de therapeutische massages wordt er gekeken naar een specifieke klacht, zoals rugpijn. Deze klacht wordt aangepakt, zodat deze na 1 of meerdere behandelingen afneemt. Er wordt ook specifiek gekeken naar wat de oorzaak van de klacht kan zijn.

onze massages

Massage algemeen

Er zijn vele redenen om een massage te nemen. Dit kan pure ontspanning zijn of vanwege een medische oorzaak. Voor beide soorten van massage kunt u bij Praktijk Godelinde terecht. 

Therapeutische massage

Met de term therapeutische massage bedoelen wij massage die klachtgericht wordt ingezet. Denk hier bijvoorbeeld aan frozen shoulder, tennisarm, spanningshoofdpijn en lage rugklachten. 

hot stone massage

Tijdens een hotstone massage wordt u gemasseerd door middel van warme lavastenen. Er wordt gewerkt met stenen die opgewarmd worden tot een temperatuur van ongeveer 45 °C.

sportmassage

Sportmassage is een stevige vorm van massage. Met behulp van knedingen en fricties wordt er toegang verkregen tot de diepliggenden spierlagen. 

Zwangerschaps massage

Een massage kan lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap verlichten, maar ook geestelijke en emotionele spanningen die de zwangere vrouw ervaart verminderen.

Maak een afspraak

Bel of stuur een e-mail voor meer informatie:
+31 (0)6 30 63 41 32
info@praktijkgodelinde.nl