Over ons…

In augustus 2011 ben ik, Godelinde Meijs-Kleijkers, afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht als bewegingswetenschapper. Tijdens mijn studie kwam ik er al snel achter dat ik graag iets voor mensen wil betekenen zodat ze zich beter voelen: minder pijn hebben en hierdoor beter gaan bewegen. Dit kan enerzijds door het doen van onderzoek naar klachten en/of eigenschappen, anderzijds door het zelf uitvoeren van behandelingen.

Na een half jaar gewerkt te hebben als onderzoeker in een revalidatiecentrum, kwam ik erachter dat ik zélf wilde behandelen en besloot tot het oprichten van Praktijk Godelinde in oktober 2012. Ik ben mij gaan specialiseren in massagetherapie en (medisch) pedicure. Uiteraard ben ik gediplomeerd  op deze gebieden en voldoe ik aan de strenge eisen rondom onder andere permanente educatie die de beroepsverenigingen, waarbij ik ben aangesloten, stellen.

Sinds de oprichting is de praktijk gevestigd aan de doorgaande weg (Kerkweg) in Puth. Het is een heerlijke plek met in de directe omgeving volop ruimte, rust en natuur. Deze sfeer straalt ook uit naar de modern uitgeruste behandelruimte die op de eerste verdieping is gelegen. Bezoekers kunnen gebruik maken van de gereserveerde parkeerplekken op ons eigen terrein.

Op deze website vindt u meer informatie over de verschillende behandelingen die wij kunnen bieden. Wilt u meer informatie of wenst u een afspraak te maken? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch, per mail of door het invullen van het contactformulier op deze website.

Maak een afspraak

Bel of stuur een e-mail voor meer informatie:
+31 (0)6 30 63 41 32
info@praktijkgodelinde.nl