Zwangerschaps massage

Een massage kan lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap verlichten, maar ook geestelijke en emotionele spanningen die de zwangere vrouw ervaart verminderen.
Dit kan onzekerheid, spanningen en angst voor bijvoorbeeld de bevalling zijn of de aanstaande moeder zit gewoon niet lekker in haar vel.

Een massage maakt de spieren soepeler, de spieren ontspannen, de ademhaling wordt dieper en het hoofd komt even helemaal tot rust. Het lichaam kan zich herstellen. Door deze ontspanning kan de zwangerschap bewuster en intenser ervaren worden.

Uit onderzoek blijkt dat een zwangerschapsmassage onder meer positieve effecten heeft op de slaap en zorgt voor minder rugpijn, minder aanmaak van stresshormonen en minder complicaties tijdens de bevalling. 

Zwangerschapsmassage kan vanaf 12 weken. Afhankelijk van waar u het meeste last van heeft wordt de behandeling aangepast! 
Tijdens de massage ligt u op uw zij of op uw rug. De tafel wordt zo ingesteld dat u lekker ligt!

De bedoeling van deze massage is om uzelf volledig te laten ontspannen waardoor een deel van de klachten zullen afnemen. 

U kunt kiezen uit de duur van 30 min, 45 min of 60 min. In overleg met u wordt bepaald welk deel van het lichaam gemasseerd wordt.

Maak een afspraak

Bel of stuur een e-mail voor meer informatie:
+31 (0)6 30 63 41 32
info@praktijkgodelinde.nl